Neem contact met ons op

Welkom op onze "Contact" pagina. Wij waarderen uw feedback, vragen en de mogelijkheid om met u in contact te komen. Neem gerust contact met ons op via de volgende methoden:

Contactgegevens:

  • Fysiek adres: Leyweg 707G, 2545GM den haag
  • Telefoonnummer: 0703599506
  • E-mailadres: info@only-one.nl

Contact Formulier:

U kunt ons ook direct een bericht sturen via onderstaand contactformulier. Geef uw naam, e-mailadres, het onderwerp van uw bericht en een gedetailleerde beschrijving op. Wij streven ernaar om binnen [uw verwachte responstijd] op uw vragen te reageren.

Kantooruren:

Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag tot en met vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 -17:00
  • Zondag: Gesloten

Verwachtingen responstijd:

Wij streven ernaar om snel op uw berichten en vragen te reageren. Normaal gesproken kunt u binnen twee werkdagen een reactie verwachten.

FAQ-sectie:

Voordat u contact met ons opneemt, kunt u het beste onze FAQ-sectie bekijken om te zien of uw vraag al beantwoord is. [Link naar FAQ-pagina]

Privacy en gegevensverwerking:

U kunt er zeker van zijn dat alle persoonlijke informatie die u verstrekt, zal worden behandeld in overeenstemming met ons privacybeleid. De veiligheid en privacy van uw gegevens zijn belangrijk voor ons. [Link naar privacybeleid]

Bedankt dat u contact met ons opneemt. Wij kijken ernaar uit u te helpen en van u te horen. Uw feedback is van onschatbare waarde om ons te helpen onze services te verbeteren.


Dit is een eenvoudige sjabloon voor een paginabeschrijving 'Contact'. Zorg ervoor dat u deze aanpast met uw specifieke contactgegevens, verwachte reactietijden en andere relevante informatie met betrekking tot uw bedrijf.